27ª Fira del Llibre del Pirineu

Com cada any, l’Associació d’Editors d’Andorra serà present a la Fira del Llibre del Pirineu, a Organyà.

La participació andorrana d’aquesta edició estarà representada per les editorials Anem Andorra, Aloma edicions, editorial Andorra, editorial Límits, editorial Medusa, Editorial Llamps i trons, Marinada edicions, Trotalibros Editorial, i la llibreria la Puça, que tindran un estand.

Paral·lelament, el dissabte dia 2 de setembre a les 16.00, entre altres autors hi haurà el Robert Pastor, que presentarà Aquí les penjaven, llibre publicat per l’editorial Marinada; i la Maria Cucurull que presentarà el seu llibre Clava-la. Manual per dir la paraula clau en el moment clau. A les 18.00 hores hi participaran Albert Ginestà, que presentarà Quadern blau, de l’editorial Llamps i trons i Alan Ward amb el seu llibre La vall dels andosins de l’editorial Medusa, Joan- Peruga i Txema Díaz Torrent, que presentaran el llibre Shangai- Andorra de l’editorial Andorra i finalment també es presentarà Perdoneu les disculpes de Txema- Diaz Torrent i Bru Noya, de l’editorial Anem, aquesta presentació anirà acompanyada del monòleg de l’actriu Núria Montes.

El diumenge 3 de setembre tindrà lloc la presentació de El que mai et vaig dir de Noemí Rodríguez i publicat per l’Editorial Límits a les 11 hores a l’escenari de la plaça.

Scroll to Top
Scroll to Top