Quadern Blau

Albert Ginestà

Del guanyador de dos premis Sant Carles Borromeu

Quadern Blau narra la història de tres dones a qui el temps separa i alhora, sorprenentment, uneix. Envoltades de personatges que les acompanyen, els seus universos s’acabaran entrecreuant i els farà descobrir que les coses, sovint, no són ni tan simples, ni, encara menys, tan evidents com semblen. Crític amb el model social i econòmic del món actual, El Quadern Blau proposa un futur incert i obre una singular escletxa a l’esperança. 

 

L’autor:

Albert Ginestà i Andreu Barcelona 1959 Als 24 anys va fugir de la ciutat i va fixar la seva residència a Andorra. Músic i escriptor, reparteix la seva activitat entre la docència, la composició, la interpretació musical i l’escriptura. En l’apartat musical destaquen composicions com: Empremtes, Clarobscur o String & Bytes. Com a intèrpret ha tocat en diferents formacions fins a arribar a l’actual que cuida com una petita joia: Odara Trio.

Dins el camp literari ha publicat el Projecte 8 (2005), llibre en forma de joc de recerca; la novel·la Suite Eterna (2007), conjuntament amb Iñaki Rubio. L’any 2009 guanya el primer premi de Relats breus del Bus Exprés i posteriorment el Premi Sant Carles Borromeu de Contes i Narracions dels anys 2010 i 2018, publicats amb el títol d’I.Reals el 2019 per Pagès Editors.

L’any 2020 publica la novel·la Un mar de secrets amb l’editorial Límits. Fa anys va tornar a fugir i passa llargues temporades a l’Aragó, on s’aïlla en un entorn de natura i silenci; sempre, això sí, amb la companyia de la seva inseparable parella i… la seva vella gossa.

AutorAlbert Ginestà
Idioma Català
ISBN 9789992033074-1-1
Preu 18,00
Nom de la col·lecció Diluvi
Any de la primera edició 2023
Scroll to Top
Scroll to Top