Des de 1967 Editorial Andorra publica novel·la, assaig, poesia i llibre il·lustrat, amb una atenció especial als autors i els temes dels país.

L’editorial ha estat pionera en fer conèixer Andorra amb la vocació d’abastar el que ens és comú més enllà de les fronteres.

Anem Editors som una editorial pirinenca independent nascuda a Andorra l’any 2007 i amb seu a Catalunya des del 2019.

Com editorial pirinenca que som, volem donar veu al nostre territori amb la voluntat de conèixer-lo millor i, també, de donar-lo a conèixer.

Trotalibros Editorial és una editorial independent especialitzada en recuperar obres injustament oblidades de la literatura universal.

Nascuda l’any 2021 d’un canal de YouTube sobre literatura, publica tant en castellà (col·lecció Piteas) com en català (col·lecció Colom).

Editorial Medusa és un projecte editorial nascut al Pirineu, entre les muntanyes andorranes, de la mà de David Gálvez-Casellas i Oliver Vergés Pons.

De la distribució dels nostres llibres per Catalunya, Espanya i Andorra se’n fa càrrec UDL Libros.

A Aloma Editors ens agraden els llibres. Ens agrada llegir-los, tocar-los, admirar-los. Saber que hi són. Ens agrada fer-los, també. Sense presses, amb amor, amb tota la dedicació que l’ofici més bonic del món demana.

Llamps i Trons és un segell editorial de Culturàlia, que aposta per fer llibres de divulgació (especialment de llengua i cultura) així com novel·les d’autors del país.

Editorial i Acadèmia Masegosa és una jove editorial andorrana independent nascuda a Andorra a finals de l’any 2021. És una editorial dedicada a les humanitats i a la investigació amb l’objectiu de conèixer i de fer difondre el passat per tal de poder comprendre el present. Com una editorial andorrana, tenim la intenció de fer conèixer el nostre país i les seves tradicions i costums a l’exterior.

Editorial límits

Editorial Mesclant

Societat Andorrana de Ciències

Marinada Edicions és una jove editorial andorrana nascuda al poble de Santa Coloma a Andorra la Vella l’any 2022.

Edicions del Diari d’Andorra inicia l’activitat el 2004 com una nova divisió del Grup Editorial Premandsa que venia a cobrir un buit en l’edició de llibres d’autors del país. L’editorial s’estructura en tres línies de publicacions: textos jurídics, poesia i una col·lecció on té cabuda la narrativa, els reculls periodístics i memòries. Sempre amb autors d’aquí o estretament vinculats amb Andorra.

Scroll to Top
Scroll to Top