Aquí les penjaven

Robert Pastor

Fa 20 anys, Robert Pastor va sorprendre tothom amb ‘Aquí les penjaven’, una investigació de quatre anys de durada sobre mites, llegendes, creences i fets de bruixeria i màgia a Andorra, i de les persecucions de bruixes i bruixots en el marc comú del Pirineu i amb algun referent internacional. 

Va ser editat pel Consell General, en ser guardonat amb el Premi “Principat d’Andorra d’investigació històrica” el 2003: se’n va destacar l’anàlisi detallada de les implicades, els acusadors i els testimonis en els processos de bruixeria dels segles XV i XVII.

Ara, dos dècades més tard, Marinada Edicions publica una revisió d’aquell volum, amb pròleg renovat de la historiadora Susanna Vela i 320 pàgines d’investigació ampliada sobre la bruixeria al país i la pervivència de pràctiques i creences de màgia.

La seva presentació serà el dimecres 19 d’abril, a les 18.30 hores, al vestíbul de l’Hotel Rosaleda, seu del ministeri de Cultura, amb la participació de l’autor i de Susanna Vela.

 

Robert Pastor i Castillo neix a València el 1945. Periodista, poeta i escriptor; combina el seu treball en redaccions del País Basc, Barcelona, Lleida i Andorra amb la investigació històrica, l’assaig i la creació literària.

AutorRobert Pastor
PròlegSusanna Vela
Idioma Català
ISBN 978-99920-3-363-0
Preu 45,00
Número de pàgines 320 pàgines
Nom de la col·lecció Som
Número de col·lecció 2
Any de la primera edició 2023
Scroll to Top
Scroll to Top