El llibre d’Andorra, a un clic

El portal www.editorsandorra.com es dona a conèixer la setmana de Sant Jordi com a porta d’entrada de tota la producció editorial andorrana

Aquest dilluns 17 d’abril, coincidint amb la setmana que clourà amb Sant Jordi, l’Associació d’Editors d’Andorra ha obert la seva pàgina web, que ha de permetre trobar tota la producció de les editorials andorranes en un sol clic. L’objectiu és que la web serveixi per donar a conèixer de manera unificada tot el que s’edita a Andorra, des de les novetats fins al fons de les diverses editorials del país, independentment de la seva trajectòria o volum de publicacions.

La web també servirà per donar a conèixer l’activitat conjunta de l’Associació d’Editors, sobretot la referent a presència internacional amb la participació en fires com les de Barcelona, Madrid o Organyà, i també l’activitat individual de cada editorial que vulgui compartir informació sobre els seus llibres o la seva tasca. Des del mateix portal es podrà accedir a la web de cada editor i, també, en els casos d’aquells segells que tinguin l’opció disponible, enllaçar amb el seu punt de venda en línia.

Reunir totes les publicacions andorranes en un sol portal també servirà per mostrar el múscul d’un dels sectors culturals més actius i ser també una porta d’entrada des de l’exterior al llibre andorrà, sovint poc conegut més enllà de les nostres fronteres.

L’obertura de la web, així com la creació d’un compte a Twitter i a Instagram, contribueix a un dels principals objectius de l’entitat, la promoció conjunta de tota l’activitat editorial del país.

Scroll to Top
Scroll to Top